Kannikkeen vuosikokous tiistaina 24.5.2022 klo 17.00 Kerholla

RUK:n Oppilaskunnan Kannatusyhdistys ry:n eli Kannikkeen vuosikokous 2022 järjestetään otsikossa mainittuna ajankohtana Lounashuone Kerholla Haminassa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi eräitä sääntötarkennuksia.

Ennakkoilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 20.5.2022 mennessä.

Kokoustarjoilu. Tervetuloa!

+++ 

RUK 100 -juhlapuukot myynnissä - "Viljo" ja "Heikki" valmiina, "Tuomas" saapuu kesäkaudella...

Iisakki Järvenpää Osakeyhtiön huikealla ammattitaidolla valmistamissa puukoissa palaamme Reserviupseerikoulun historian alkuvuosiin sekä suomalaiseen 1900-luvun alun maineikkaaseen muotoiluun.

Myynnissä on siis ainutlaatuinen, kiinnostava, ylen näyttävä ja kaikin puolin arvokas kokonaisuus. Kaksi ensimmäistä puukkoa, "Heikki" ja "Viljo" ovat jo nyt asiakkaiden saatavilla, mutta kolmatta, hopeoitua "Tuomasta" joudumme odottamaan kesäkauteen.

Puukkojen toimitusaika on 2-4 viikkoa tehtaan työtilanteesta riippuen.

+++

RUK-kauppa tarjoaa laatutuotteitaan...

Käy tutustumassa RUK:n Oppilaskunnan Kannatusyhdistys ry:n (Kannikkeen) ylläpitämän RUK-kaupan tuotevalikoimaan. Voit myös esittää oman ehdotuksesi siitä, millaisen RUK-tuotteen haluaisit itsellesi ja lähipiirillesi!

Tervetuloa!

+++

Yhteystiedot

Kadettikoulunkatu 8
49400 Hamina
info(at)rukmuseo.fi

0400-774409 tai 0299-461186